Wat heeft STEK je te bieden?

Autisme-ondersteuning


Individuele sessies met één van onze teamleden. Je kan ook sessies volgen samen met iemand uit je netwerk (bv. je partner of ouders).


Sessies kunnen doorgaan in de praktijkruimte van STEK, online of al wandelend. Jouw voorkeur wordt tijdens het intakegesprek besproken.


Een flowchart met het verloop van onze begeleidingstrajecten kan je op de pagina met praktische informatie vinden (of via deze link).

Psycho-educatie en groepsaanbod


Psycho-educatie is leren over wat autisme is. Dit kan tijdens individuele sessies, maar ook in groep. STEK biedt momenteel groepsvormingen aan voor ouders van (jong)volwassenen met autisme en voor personen met (een vermoeden van) autisme. De flyers met informatie over de vormingen kan je via de linken in de tekst vinden.

STEK wil naast psycho-educatie ook een ruimer groepsaanbod ontwikkelen. Hou onze website en social media in de gaten voor updates.

Aanbod voor professionals


Ben jij met je team op zoek naar vorming rond autisme(-gelateerde thema's)? Of loop je steeds vast met een specifieke casus? Contacteer ons om een vorming op maat uit te werken of een intervisie te plannen.


Onze specialisatie ligt bij (jong)volwassenen. We bieden bijgevolg geen intervisies of vorming over kinderen aan.